Brabus tuning för Mercedes SL med AMG-sportpaket

Den senaste generation Mercedes SL har nu lanserats i Sverige och Brabus har tagit fram ett komplett spoilerpaket som förbättrar både utseendet och aerodynamiken. Spoilerpaket finns till Mercedes SL med el utan AMG sportpaket. Spännande lättmetallfälgar upp till 20 tum finns att välja mellan. På bilderna är bilen utrustad med lättmetallfälgen Brabus Monoblock R. Utöver det kan man få hela interiören omsydd efter eget tycke och en mängd andra attribut för att personifiera sin Mercedes. Sist men inte minst så finns det flera olika motoruppgraderingar. Till Mercedes SL 500 erbjuder Brabus B50 PowerXtra CGI, prestandan höjs då efter omvandlingen till 520 hk istället för de vanliga 435 hk och vridmoment till 820 nm och inte som tidigare 604 nm. 0-100 kapas till 4.4 sek och topphastigheten höjs med Vmax-modulen till 300 km/h.